ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Αναζητήστε και βρείτε αυτό που ψάχνετε. Τα καλύτερα μέρη είναι εδώ για εσάς.

Επιλέξτε το πακέτο προβολής που σας ταιριάζει!

Popular
Popular

*Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Τι περιλαμβάνουν τα πακέτα προβολής

Επωνυμία

Επιλέξτε την επωνυμία της επιχείρησή σας η οποία εμφανίζεται στον χάρτη και στην σελίδα προβολής της καταχώρησής σας.

Χάρτης

Διαδραστικός χάρτης που εμφανίζει την τοποθεσία της επιχείρησής σας με διαφορετικό δείκτη ανάλογα την κατηγορία που ανήκει.

Παροχές

Μπορείτε να ενημερώνετε τους χρήστες για τις παροχές της επιχείρησής σας οι οποίες εμφανίζονται με λεκτικό και αντίστοιχο εικονίδιο στην σελίδα προβολής σας. (π.χ πάρκινγκ, δωρεάν wifi, πληρωμή με πιστωτική κάρτα)

Βίντεο

Υπάρχει η δυνατότατη προβολής βίντεο που θα επιλέξει η επιχείρηση. Το βίντεο μπορείτε να το εισάγετε από το δικό σας κανάλι YouTube ή Vimeo. Επίσης μπορείτε να μας το παραδώσετε και να το ανεβάσουμε στο δικό μας κανάλι και στην συνέχεια να το προβάλουμε στην σελίδα προβολής της επιχείρησή σας.

Εμφάνιση στην αρχική σελίδα

Με την παροχή αυτή η επιχείρησής σας προβάλετε ως προτεινόμενη στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας και στην αρχή της κατηγορίας που ανήκει πάνω από τις άλλες επιχειρήσεις. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε αύξηση της επισκεψιμότητάς σας και εδραίωση στην κατηγορία σας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Η καταχώρηση περιλαμβάνει πλήρη στοιχεία επικοινωνίας όπως: Διεύθυνση Επιχείρησης, Τηλέφωνο 1, Τηλέφωνο 2, Φαξ , Email , Ιστοσελίδα , Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Youtube

Προφίλ

Μπορείτε να έχετε αναλυτική περιγραφή της επιχείρησής σας η οποία να αναλύει την δραστηριότητά σας, τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και ότι άλλο εσείς θεωρείτε συμπαντικό για να ενημερωθούν οι χρήστες.

Κεντρική φωτογραφία

Κάθε επιχείρηση μπορεί να έχει μια επιλεγμένη κεντρική φωτογραφία που την αντιπροσωπεύει η οποία θα εμφανίζεται στο επάνω μέρος της σελίδας προβολής.

Άλμπουμ Φωτογραφιών

Κάθε επιχείρηση μπορεί να έχει την δυνατότητα να προσθέσει έως 5 φωτογραφίες που θα εμφανίζονται στην σελίδα προβολής της ως φωτογραφικό άλμπουμ.

Άρθρα, Εκδηλώσεις, Προσφορές

Αυτό που για σας είναι μία νέα δημιουργία, μια καινούργια επιχείρηση, μία πολύ καλή προσφορά, ένα event, ή ένα νέο προϊόν, για τον κόσμο της Σαλαμίνας αποτελεί είδηση. Αυτό λοιπόν το δημοσιεύουμε στοχευμένα στην κατάλληλη θέση στην ιστοσελίδα μας και ταυτόχρονα προωθείται στην σελίδα μας στο facebook μας για να το δουν οι χιλιάδες φίλοι μας.

Γιατί να προβληθώ στο Salamina Online ;

Δίνετε έναν άμεσο τρόπο στους χρήστες να σας γνωρίσουν, να εντοπίσουν την επιχείρησή σας και να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Αναλυτική περιγραφή της επιχείρησής σας, παροχές που προσφέρετε, gallery φωτογραφιών, videos, στοιχεία επικοινωνίας και δυναμικός χάρτης με οδηγίες για τον επισκέπτη, σε μία παρουσίαση!

Η επιχείρησή σας συνδέεται με τα κοινωνικά δίκτυα του Facebook, Twitter & Instagram ώστε οι επισκέπτες να κάνουν άμεσα like και να προτείνουν με ένα κλικ την επιχείρησή σας σε φίλους τους.

To Salamina Online σχεδιάστηκε για να είναι απόλυτα εναρμονισμένο με όλα τα smartphones και tablets. Έτσι είστε πάντα μαζί τους ώστε να μπορούν να επικοινωνούν με την επιχείρησή σας από οπουδήποτε, χωρίς καν να έχουν την επαγγελματική σας κάρτα.

Μέσα από μία αναλυτική και σύγχρονη παρουσίαση υψηλής αισθητικής προσελκύετε νέους πελάτες που αναζητούν καθημερινά ευκαιρίες για προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά της Σαλαμίνας.

Συνεχώς αυξάνονται στο νησί μας οι επισκέπτες από ξένες χώρες, γι αυτό σας δίνουμε την δυνατότητα η επιχείρησή σας να εμφανίζεται και στα Αγγλικά.

Ο πιο οικονομικός και αποδοτικός τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρησή σας είναι πλέον το διαδίκτυο. Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια 24 ώρες με ένα απλό κλικ.

Έχουμε την καλύτερη διαδικτυακή προβολή για την επιχείρησή σας!

ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Κέρδισε περισσότερους πελάτες και αύξησε τις πωλήσεις σου!