ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Αναζητήστε και βρείτε αυτό που ψάχνετε. Τα καλύτερα μέρη είναι εδώ για εσάς.

Σχετικά με εμάς

Η Web Arts αποτελεί μια σύγχρονη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο του Internet, στην ανάπτυξη ιστοσελίδων, eshop, mobile εφαρμογών και κατασκευών σύγχρονης επικοινωνίας καθώς και του Digital Marketing και διατηρεί ένα μεγάλο πελατολόγιο στην Ελλάδα.

Αποτελούμενη από άτομα που συνδυάζουν τεκμηριωμένο ακαδημαϊκό υπόβαθρο και προϋπηρεσία στους χώρους του Marketing, του Internet και των Νέων Τεχνολογιών, η εταιρεία παρέχει καινοτόμες και μοντέρνες λύσεις & υπηρεσίες σε μια ευρεία γκάμα από επαγγελματίες και εταιρίες που θέλουν να ενδυναμώσουν τη διαδικτυακή παρουσία και εικόνα τόσο της επιχείρησης όσο και των διαχειριζόμενων brand, να υποστηρίξουν τα τμήματα Sales και Marketing και να αυξήσουν τις πωλήσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Η Web Arts διαθέτει ιδιαίτερη τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία στην παροχή ολοκληρωμένων 360 υπηρεσιών (συνδυάζοντας τεχνολογικές λύσεις, δημιουργικά concept, προωθητικές ενέργειες και υπηρεσίες εμπορικής εκμετάλλευσης), δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους πελάτες να ελαχιστοποιούν τα κόστη και τα προβλήματα διαχείρισης και επικοινωνίας που, συνήθως, απορρέουν από την εμπλοκή διαφορετικών παρόχων (π.χ. τεχνολογική εταιρεία, διαφημιστική εταιρεία, συμβουλευτική εταιρεία κλπ) στην υλοποίηση ενός project ή/και την προώθηση ενός brand.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις και επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα, αλλά η Σαλαμίνα είναι το νησί στο οποίo ζούμε από επιλογή. Όχι μόνο επειδή την αγαπάμε από παιδιά, αλλά και επειδή πιστεύουμε απόλυτα ότι έχει τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης και προβολής. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε με μεράκι και αγάπη για την Σαλαμίνα μια σύγχρονη ιστοσελίδα που να αναδεικνύει τα ιστορικά μνημεία, τα όμορφα αξιοθέατα και τις επιχειρήσεις που είναι η ραχοκοκαλιά του νησιού μας.

Όποια επιχείρηση θέλει να επιβιώσει και να αναπτυχθεί πρέπει να γνωρίζει τις εξελίξεις που έχει δημιουργήσει η τεχνολογία στην αγορά την σημερινή εποχή. Και δεν αρκεί μόνο να τις γνωρίζει. Πρέπει και να προσαρμόζεται κατάλληλα και έγκαιρα σε αυτές, επικοινωνώντας την προσαρμογή της με τους πελάτες της.

Το Salamina Online είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος για να βρίσκεστε διαρκώς στο κέντρο των εξελίξεων στο νησί μας. Είναι ο πιο άμεσος τρόπος διαρκούς επαφής με τους πελάτες σας και τους υποψήφιους πελάτες σας. Η επιχείρησή σας βρίσκεται μέσα στο κινητό τους τηλέφωνο και στα social media. Μπορείτε να τους βοηθήσετε με συμβουλές ή να τους κάνετε προσφορές. Να δείξετε τις δημιουργίες και τα προϊόντα σας και να κερδίσετε αναγνώριση.

Θέλουμε να το εμπλουτίσουμε και να αναδείξουμε όλες τις πτυχές του νησιού μας από ιστορικά μνημεία μέχρι και σύγχρονες δημιουργίες. Γι’ αυτό είμαστε έτοιμοι στο να προσθέσουμε στην ιστοσελίδα ότι μας στείλετε ώστε να ολοκληρώσουμε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια ανάδειξης της Σαλαμίνας.

Απλά επικοινωνήστε μαζί μας από εδώ

Γιατί να προβληθώ στο Salamina Online ;

Δίνετε έναν άμεσο τρόπο στους χρήστες να σας γνωρίσουν, να εντοπίσουν την επιχείρησή σας και να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Αναλυτική περιγραφή της επιχείρησής σας, παροχές που προσφέρετε, gallery φωτογραφιών, videos, στοιχεία επικοινωνίας και δυναμικός χάρτης με οδηγίες για τον επισκέπτη, σε μία παρουσίαση!

Η επιχείρησή σας συνδέεται με τα κοινωνικά δίκτυα του Facebook, Twitter & Instagram ώστε οι επισκέπτες να κάνουν άμεσα like και να προτείνουν με ένα κλικ την επιχείρησή σας σε φίλους τους.

To Salamina Online σχεδιάστηκε για να είναι απόλυτα εναρμονισμένο με όλα τα smartphones και tablets. Έτσι είστε πάντα μαζί τους ώστε να μπορούν να επικοινωνούν με την επιχείρησή σας από οπουδήποτε, χωρίς καν να έχουν την επαγγελματική σας κάρτα.

Μέσα από μία αναλυτική και σύγχρονη παρουσίαση υψηλής αισθητικής προσελκύετε νέους πελάτες που αναζητούν καθημερινά ευκαιρίες για προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά της Σαλαμίνας.

Συνεχώς αυξάνονται στο νησί μας οι επισκέπτες από ξένες χώρες, γι αυτό σας δίνουμε την δυνατότητα η επιχείρησή σας να εμφανίζεται και στα Αγγλικά.

Ο πιο οικονομικός και αποδοτικός τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρησή σας είναι πλέον το διαδίκτυο. Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια 24 ώρες με ένα απλό κλικ.

Έχουμε την καλύτερη διαδικτυακή προβολή για την επιχείρησή σας!

ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Κέρδισε περισσότερους πελάτες και αύξησε τις πωλήσεις σου!