ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Αναζητήστε και βρείτε αυτό που ψάχνετε. Τα καλύτερα μέρη είναι εδώ για εσάς.

Συχνές ερωτήσεις

Όταν ανοίξετε μία κατηγορία επιχειρήσεων θα δείτε αρχικά τις καταχωρίσεις όσων προβάλλονται διακεκριμένα και στη συνέχεια αλφαβητικά όλες τις καταχωρήσεις.

Όχι, δεν απαιτείται να κατεβάσετε καμία εφαρμογή. Μπείτε στο internet και γράψτε  salaminaonline.gr. Είναι τόσο απλό! Η mobile έκδοση του SalaminaOnline θα σας δώσει όλες τις υπηρεσίες που θα βρείτε στην έκδοση για υπολογιστή ή για tablet.

Το πλεονέκτημα που θα σας δώσει το κινητό σε σχέση με άλλες συσκευές είναι πως μόλις βρείτε την επιχείρηση ή τον επαγγελματία μπορείτε με ένα κλικ πάνω στο τηλέφωνο ή στο email του να επικοινωνήστε άμεσα μαζί του. Δεν χρειάζεται να σημειώσετε απολύτως τίποτα. Έχετε όλη την αγορά της Σαλαμίνας στο κινητό σας!

Η διαδικασία είναι απλή. Ενημερωθείτε από τον σύνδεσμο πακέτα προβολής και επιλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στην επιχείρησή σας.

Προκειμένου να διατηρήσουμε την αξιοπιστία και την ασφάλεια των πληροφοριών που παρέχονται από το SalaminaOnline, δεν επιτρέπουμε την online μεταβολή των στοιχείων μιας επιχείρησης. Κάθε αλλαγή χρήζει επιβεβαίωσης. Στείλτε μας ένα email με την αλλαγή που θέλετε να κάνετε και θα ανταποκριθούμε άμεσα.

Στο SalaminaOnline γίνεται περιοδικά έλεγχος των καταχωρημένων επιχειρήσεων και μόλις διαπιστωθεί ότι μία επιχείρηση έκλεισε αποσύρεται. Αν όμως παρ’ όλα αυτά γνωρίζετε κάποια επιχείρηση που έκλεισε και δεν έχει ακόμη αποσυρθεί από το SalaminaOnline παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Όλοι οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις που θέλουν να μοιραστούν κάτι χρήσιμο ή κάτι νέο. Μοιράστε τη γνώση σας, δώστε συμβουλές σας, δείξτε τις δημιουργίες σας, προσκαλέστε τους όλους στο event που ετοιμάζετε. Όλες οι νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες, τα νέα καταστήματα αποτελούν είδηση για το blog του SalaminaOnline. Δεν πρόκειται για ένα δημοσιογραφικό Blog. Είναι ένα βήμα επικοινωνίας για την αγορά της Σαλαμίνας, ανάμεσα στον κόσμο της Σαλαμίνας και τους επαγγελματίες. Μιλήστε στον κόσμο της Σαλαμίνας με ένα νέο άρθρο. (Δεν δημοσιεύονται αρθρα με πολιτικό περιεχόμενο ή ειδήσεις από άλλες ιστοσελίδες)

Γιατί να προβληθώ στο Salamina Online ;

Δίνετε έναν άμεσο τρόπο στους χρήστες να σας γνωρίσουν, να εντοπίσουν την επιχείρησή σας και να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Αναλυτική περιγραφή της επιχείρησής σας, παροχές που προσφέρετε, gallery φωτογραφιών, videos, στοιχεία επικοινωνίας και δυναμικός χάρτης με οδηγίες για τον επισκέπτη, σε μία παρουσίαση!

Η επιχείρησή σας συνδέεται με τα κοινωνικά δίκτυα του Facebook, Twitter & Instagram ώστε οι επισκέπτες να κάνουν άμεσα like και να προτείνουν με ένα κλικ την επιχείρησή σας σε φίλους τους.

To Salamina Online σχεδιάστηκε για να είναι απόλυτα εναρμονισμένο με όλα τα smartphones και tablets. Έτσι είστε πάντα μαζί τους ώστε να μπορούν να επικοινωνούν με την επιχείρησή σας από οπουδήποτε, χωρίς καν να έχουν την επαγγελματική σας κάρτα.

Μέσα από μία αναλυτική και σύγχρονη παρουσίαση υψηλής αισθητικής προσελκύετε νέους πελάτες που αναζητούν καθημερινά ευκαιρίες για προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά της Σαλαμίνας.

Συνεχώς αυξάνονται στο νησί μας οι επισκέπτες από ξένες χώρες, γι αυτό σας δίνουμε την δυνατότητα η επιχείρησή σας να εμφανίζεται και στα Αγγλικά.

Ο πιο οικονομικός και αποδοτικός τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρησή σας είναι πλέον το διαδίκτυο. Σας βλέπουν χιλιάδες μάτια 24 ώρες με ένα απλό κλικ.

ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Κέρδισε περισσότερους πελάτες και αύξησε τις πωλήσεις σου!